Mansikka

Pyrimme ajoittamaan mansikkasatoa eri lajikkeiden, kateharsojen ja frigo-taimi-istutuksen avulla. Avomaan makeita mansikoita on saatavilla kesäkaudella tuoreena noin kolmen kuukauden ajan.

Viljelyksessämme olevat mansikkalajikkeet:

Dahli

Dahli on varhaislajike. Dahlilla on kauniit kirkkaanpunaiset marjat. Marjat ovat makeita, mehukkaita ja napakoita. Dahlin kauppakestävyys on erinomainen.

Vibrant

Vibrant on varhaislajike. Nämä alkukesän herkuttelumarjat ovat makeita, kirkkaan punaisia, suuria ja kiiltäviä. Rakenne on erittäin kiinteä.

Polka

Polka on pääsatokauden lajike. Se sopii niin herkutteluun kuin säilöntään. Marjat keskikokoisia tai suuria, pyöreähköjä tai leveän kartiomaisia. Väri on voimakkaan punainen, myös malto on punertava. Maku raikkaan makea, mietoarominen, yksinkertaisesti hyvä. Rakenne on kiinteä.

Sonsation

Sonsation on pääsatokauden lajike. Marjat ovat keskikokoisia mehukkaita, hyvänmakuisia, kiinteitä ja kiiltävän punaisia. Niiden kauppakestävyys on erinomainen. 

Salsa

Salsa kypsyy hieman Polkaa myöhemmin. Salsa sopii niin herkutteluun kuin säilöntään. Marjat ovat kooltaan suuria ja hieman monimuotoisia, kirkkaanpunaisia ja kiiltäviä. Maku on raikkaan makea. Rakenne melko kiinteä ja marjan säilyvyys hyvä.

Faith

Faith on uusi myöhäislajike. Faithin satokausi alkaa viikko-pari pääsatokautta myöhemmin. Marjat ovat kirkkaanpunaisia ja kartion mallisia.

Tarhaherne

Ensimmäiset herneet kylvetään jo varhain keväällä kylmään peltoon. Makeaa satoa korjataan kesäkuusta myöhäiseen syksyyn.

Kesäperuna

Viljelemme Annabelle-perunaa. Kuokimme perunat pellolta käsin joka aamu oman tilamme myymälään. Tuoreen perunan kuori lähtee helposti koska perunan pinta ei ole kuivahtanut eikä vaurioitunut.

Puna- ja mustaherukka

Herukat kypsyvät heinäkuussa. Voit tilata ne meiltä poimittuna tai tulla itse sovittuna ajankohtana poimimaan tarvitsemasi määrän.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Katso myymälän aukioloajat ja osoite täältä!